torstai 5. tammikuuta 2012

130

Helmi oli taas päättänyt vähän herkutella. Kotoa lähtiessä kiersin taas koko talon läpi ja varmistin, ettei missään ole mitään, mitä koirat voisivat napostella sillä aikaa kun oltiin poissa kotoa. No tietty Helmi oli sitten jostain lehtikasan alta löytänyt suklaarasian ja 320g suklaata oli kadonnut rasiasta. Pari kertaa on nyt oksennellut ja muistuttaa aikalailla palloa. Vinna ahkerana tyttönä on kävellyt sen perässä ja yrittänyt syödä oksennuksia, mutta jostain syystä se ei oo siihen lupaa saanut.

Vinna ja Minni on tänään taas riehuneet lähes koko päivän ajan. Murinaa ja haukkumista vaan kuulunut ja nähnyt vilaukselta kun molemmat katoavat vuoron perään sohvan taakse. Ainakin luulis unen maistuvan. Välillä on pitänyt kieltää Minniä menemästä hyppimään sen päälle ja katsoa että haluuko Vinna välillä nukkua, mutta hetken kun se on maannut silmät kiinni lattialla se pomppaa taas pystyyn ja sitten mennään!

Vinna on kanssa alkanut vähän uhmata käskyjä mitä sille annetaan.. Takapihalla kielloista huolimatta koittaa karata aidan alitse ja kun huudetaan sisälle niin lähtee tulemaan ja sit kääntyy heti ympäri, jos osais puhua lällättelis varmaan mielellään. Eilen kanssa ulkona huudettaessa otti pari juoksuaskelta mua kohti ja sit suunta vaihtoon. Sisällä jos on roskapussi eteisessä odottamassa ulos viemistä, Vinnan on pakko mennä repimään sitä vaikka monta kertaa kielletty ja käyty hakemassa niskasta pois sieltä. Nyt se on kans keksinyt, että kun mä tuun paikalle niin esitetään vaan että nukutaan sen pussin päällä eikä tehdä mitään pahaa. Oon kieltänyt sitä monesti myös menemästä portaiden edessä olevan porttiviritelmän taakse minne pääsee portaiden alta tavaroiden päältä kiertämällä. Silti monen monta kertaa oon käynyt sen sieltä hakemassa kun se viattomana istuu siellä. Tänään yllätin sen menossa sinne ja kielsin menemästä sinne niin koira lähti äkkiä kiipeämään pois sieltä.

Huomenna lähdetäänkin Minnin kanssa mätsäröimään seurana Elina ja Manta-cockeri! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)