maanantai 2. tammikuuta 2012

126

Käytiinpä tässä sitten Elinan (+Nellin ja Annin) sekä Helmin ja Minnin kanssa lenkillä Ojangossa. Minni oli paljon rohkeampi ja reippaampi kuin viime kerralla ja nyt se jopa leikki Nellin kanssa juostessaan irti! Enää ei lähdetty ulisten karkuun kun Nelli tuli vähän retuuttamaan. Minnillä oli ainakin tosi kivaa.
Lenkin päätteeksi käytiin HSKH:n agilitykentällä kokeilemassa taas putkea sekä kokeiltiin myös pentupuomia. Minni meni tosi reippaasti ja putken läpi meneminen oli ainakin hauskaa. Pentupuomin yritti mennä myös vauhdilla, mut hyvin sai menoa hidastettua kun tunkas namin nenän eteen.. Oli liukkaat esteet ja koira ei vielä kunnolla osaa, niin en halunnut että se lähtee täysiä juoksemaan sitä.

Ennen lenkkiä käytiin Elinan (+Anni ja Nelli) ja Vinnan kanssa kummulla, jos Nelli olis innostunut vaikka leikkimään Vinnan kanssa. Noh, eipä Nelliä oikeen kiinnostanut (eikä kyllä Vinnaakaan liiemmin) ja kaikki koirat kipitteli omia teitään. Lenkin jälkeen Vinna pääskin jäämään sitten kotiin nukkumaan kun isompien kanssa lähdettiin sinne Ojankoon.

Kun palailtiin Minnin ja Helmin kanssa Ojangosta, ulkona oli jo ihan kivasti lunta. Vinna pääsikin heti ulos ihmettelemään lumisadetta. Hetken aikaa se seisoskeli lumessa ja sitten taas mentiin lumesta välittämättä! Mä ilkeenä vaan vein sen melkeen heti sisälle, kun itse olin jo niin kauan siellä pihalla ollut ettei enää Vinnan kanssa jaksanut siellä paikallaan seisoskella. Onneksi se ei neitiä haitannut kun sisällä revittiin sitten vähän leluja. Ja nyt on hyvä nukkua :--)

Huono kuva mutta siinä se tytsy ainakin on lumessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)