torstai 19. tammikuuta 2012

138

Vinna kävi eilen meidän koululla vierailulla, Lemmikkien hoito -kurssilla piti esitellä oma lemmikki ja joku koirarotu (+kissarotu) muulle luokalle ja näinpä Vinna pääsi havainnollistamaan millaisia aussiet ovat :-) Oli tosi reipas tyttö ja käyttäytyi oikein hienosti. Pissat teki kyllä lattialle kun ei ollut tuntiin päässyt ulos, mutta sille ei sitten voinut mitään.
Tänään oli ensimmäistä kertaa pidemmän aikaa yksin (yli 5h), kun aiemmin on ollut max. 4h kerrallaan. Aluksi oli tänään klo 6-9 yksin kun olin navetalla, sen jälkeen klo 10.20-13.45 ja sitten 14-19.15 Kovin kovin onnellinen oli kun tulin takaisin ja energiaa riittäisi vaikka muille jakaa. Ehkä me viikonloppuna päästään liikkumaan vähän enemmän, nyt kun mulla on ollut tää navettaviikko, niin olo on ollut aika kuollut. Hyvin tuo kyllä itse tekemistä keksii.
Ensimmäistä kertaa otettiin tänään naksutin esille ja nyt pikkuhiljaa aletaan opetella sen tarkoitusta :-) Tänään treenattiin vähän maahanmenoa ja otettiin toistoja käskylle istu. Maahanmeno tuntui unohtuneen kokonaan, mutta eihän meillä mikään kiire tässä olekaan.

Lopuksi niitä luvattuja kuvia vähän myöhässä :-)


Vinna 10vk, 34cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)