sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Talleilua, hevosia ja lehmiä!

Eilen käytiin taas tallilla (kahdesti itseasiassa) ja käytiin yhden laitumen reunallakin katselemassa Leevi-ponia. Tallilla Vinna käveli jo reippaammin eikä mennyt enää niin paljoa kyyryssä. Kaikki muu oli siellä paljon kiinnostavempaa kuin itse hevoset, hevosen lanta olis myös maistunut ;-) Vella ja Susanna oli ensimmäisellä kerralla mukana ja toisella kerralla mukaan liittyivät myös Susannan vierailulla oleva sisko ja tämän miesystävä. Leeviä kun käytiin laitumen reunalla katsomassa, niin Vinna olisi mielellään mennyt Leevin edestä varastamaan heinää, äiti ei vaan uskaltanut päästää jos hevonen olisi vaikka purrut tai potkaissut. Leevi oli kyllä yllättävän kiltisti ja oli tosi utelias Vinnaa kohtaan.

Tallilta kun oltiin lähdössä pois, katsottiin käytävällä ikkunasta että haa siellä on lehmiä pihalla! Sen jälkeen kipin kapin kierrettiin tallin toiselle puolelle vasikkalan viereen ja mentiin katselemaan pihalla jaloittelevia lehmiä. Vinna ei ensin meinannut edes tajuta niitä ja sitten kun tajusi, niin sitä ei enää kiinnostanut, eli vähän samalla tavalla toimii kuin hevostenkin kanssa.

Talleilun jälkeen Vinna jäikin pariksi tuntia yksin, kun lähdettiin käymään Joensuussa.. Se järkytys kun metsä vaihtui kerrostaloihin ja siellä oli kauppoja! Paljon kauppoja ja kerrostaloja, kauppakeskus! Sitä alkoi miettimään, että onkohan tullut oltua liikaa eristyksissä täällä keskellä ei mitään.. :D Noh, ensi kuussa toivottavasti päästään Joensuuhun Vinnan kanssa morjestamaan Brandy-aussieta.

Siinä vähän vanhempi kuva kun ollaan käyty Leevi-ponia katselemassa. Susannan ottama kuva, jonka varastin tänne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)