lauantai 28. tammikuuta 2012

142

Eilen saavuttiin Vinnan kanssa Vantaalle. Junamatkan V suurimmaksi osaksi nukkui ja turkki hilseili kovasti. Juna-asemalla oli tosi stressaantunut, mutta Tikkurilassa kun jäätiin pois niin oli yllättävän reipas tyttö.
Lähdettiin suoraan eläinlääkäriin jännittämään Minnin tuomiota. Äiti oli ottanut selvää jo sydänvioista sun muista (kuten mäkin tein viime kesänä Helmin takia) ja oltiin ihan varmoja että sellainen siellä nyt on. Eipä onneksi ollut! Minnin nielurisat olivat vaan suurentuneet tod. näk. lumen syönnin takia. Nyt ei saa syödä lunta yhtään ja eläinlääkäri määräsi varmuuden varalle antibioottikuurin, vaikkei siellä tulehdusta vielä ollutkaan. Koska nielurisat olivat suuret eivätkä laskeutuneet vaikka tuota on jatkunut viikon, niin tulehdus syntyy helpommin. Niinpä varuiksi tuo kuuri, alkaa tänä iltana. Vinnan pissanäytettä ei voitu viedä perille, eläinlääkäri ei olisi ollut huomenna katsomassa viljelyn tuloksia. Huoh. Rokotukset taitaa siis siirtyä ja kaikki suunnitelmat uusiksi.. Jää maaliskuussa kaikki kivat suunnitellut sosialistamisreissut väliin, että osaa harmittaa! :( Näitä tilaisuuksia ei kuitenkaan usein ole.

Tänään sitten aamusta otetettiin Minni ja Vinna autoon mukaan kun lähdettiin ensin ajamaan Eijan luokse. Käytiin siis moikkaamassa Vinnan Hero-iskää ja paria muuta aussieta plus Muru-schipperkeä. Oli oikein reipas tyttö, vaikkakin vähän hämillään ja varuillaan kun Hero haukkui. Samalla reissulla käytiin myös Petikon Mustissa ja Mirrissä, mukaan lähti Vinnalle kettu-lelu jota se on toivonut sekä RC:n penturuokaa. Minni sai myös uutta ruokaa (Eukanuba+Profine). Äiti osti myös Minnille uuden heijastinpannan kun sen vanhaa on tullut pidettyä Helmillä enemmän. Nyt on kummallakin kivat pannat, vaikkakin Minnin pinkki panta on tietty paras! ;-) Mustissa ja mirrissä käynnin jälkeen suuntana oli Murren murkina Helsingissä ja sieltä haettiin Helmille broiskun selkärankaa, jauhelihoja sun muuta. Vinna sai myös naudan ydinluita, josko niissä riittäisi tekemistä sit mun koulupäivien aikana?

Helsingistä paluun jälkeen Oona (Elmeri-harjiksen om.) tuli taas kameransa kanssa vierailulle. Joku tunti pyörittiin ulkona ja etsittiin paikkaa missä saisi olla hiihtäjiltä rauhassa, mutta eipä sellaista meinannut löytyä. Lopulta päästiin jonnekin kävelemään ja Oona sai ilmeisesti jonkinlaisia kuvia, toivottavasti ees jotain onnistui! Kuvia saatte nähtäville heti kun itse saan.

Se olis huomenna aamupäivästä sitten suunta Keravalle katsomaan Beni-aussieta, illalla nähdään edes pikaiseen Mira ja Repe-sheltti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)