maanantai 2. tammikuuta 2012

127

Meidän päivä ei ollutkaan vielä ohi. Nean kanssa sovittiin, että ne tulevat moikkaamaan koirien kanssa Vinnaa ja klo 20.41 puhelin soi ja meitä odotti ulkona mukava yllätys. Lähdettiin kummulle sitten lopulta neljän koiran kera, meiltä mukana Vinna + Minni ja Nealla oli mukana Dusty ja Emma. Vinnaa ensin vähän jännitti mennä katsomaan Dustyä ja Emmaa, varsinkin kun Emma haukkui, mutta lopulta neiti rohkaistui ja eihän ne niin kamalia olleetkaan.
Kummulla koirat saivat juosta keskenään vapaana ja taas sai huomata että Minnistä on tullut todella paljon rohkeampi. Ei Dustyä tai Emmaa enää pelännyt lainkaan ja juoksenteli Dustyn kanssa pitkin lumihankea. Minnillä jäi kivat lumipaakut jalkoihin kiinni ja toinen ei päässyt kunnolla liikkumaan niin laukka näytti vähän hassulta. Vinnasta oli ihan sairaan tylsää, kun Minni hylkäsi sen heti kun paikalle tuli muita koiria. Enää ei kiinnostanut leikkiä Vinnan kanssa kun oli Dusty kivempana seurana mukana. Vinna koitti kyllä kovasti pysyä juostesas Dustyn ja Minnin perässä, mutta jäi kyllä kovasti jälkeen. Kivaa sillä taisi silti olla ja kyllähän se Minni välillä kerkesi senkin kanssa vähän painia.. :-)
Vinnalla tuli ulkona vähän kylmä, kun käveltiin kotiin päin ja kannoin tyttöä sylissä niin tunsi kuinka se tärisi. Pentukarva ei kovin lämmitä.

Nyt voisi luulla, että täällä on väsyneitä koiria, mutta ei suinkaan. Vinna ja Minni ne jaksaa vieläkin tuossa riehua ja kumpikin vaan murisee.. Ehkä nekin kohta käy jo nukkumaan.
Tytöt (Minni ja Vinna) oli tänään myös tosi ahkeria, yhteistuumin purivat tänään telkkarin antennijohdon melkein poikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)