sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Junamatkailua


Tänään pyörähdettiin Vinnan kanssa Keravalla. Beni-aussien omistaja Jenny poimi meidät Keravan juna-asemalta kyytiin ja mentiin Jennyn luokse. Aluksi Vinna oli hyvinkin kiinnostunut Benistä, mutta lopulta Benillä oli Vinnan mielestä liian rajut leikit ja Jenny kävi vaihtamassa Benin Melviniin. Melvin olikin Vinnasta sitten superkiva ja neiti haastoi tätä leikkimään useampaan kertaan - jos Melvin vastasi leikkikutsuun Vinna lähtikin karkuun eikä halunnutkaan enää leikkiä... :--D Ei osannut päättää miten tekisi. Noh, kunhan tuosta kasvaa niin eiköhän sitten kiinnosta enemmän kun ei ole koossa noin eroa.
Kierreltiin vielä ennen lähtöä ulkona vielä niin, että Beni oli Jennyllä hihnassa ja Vinna sai mennä vapaana. Vinna rohkaistui tosi paljon ja uskalsi omatoimisesti mennä Beniä moikkaamaan. Kyllä niistä vielä kavereita tulee kunhan Vinsku tuosta vielä kasvaa :-) Jenny ja Beni saattoi meidät junalle ja Jenny otti vielä kuvaa Vinnasta ja Benistä laiturilla junaa odotellessa. Vinnalla tuli lopulta tosi kylmä ja kun juna oli 10min ennen lähtöä jo asemalla niin mentiin sinne sisälle lämmittelemään. Äiti hakikin meidät Koivukylästä autolla niin ei tarvinnut kävellä, meillä molemmilla oli nimittäin hieman kylmä.
Kiitos Jenny kun saatiin tulla teitä moikkaamaan! :-)

Illalla otin vielä koko lauman ja lähdettiin moikkaamaan Miraa ja Repeä! Helmi heti tunnisti kaverinsa ja oli hetken aikaa kovinkin onnellinen, sen jälkeen rauhoittui ja viipotti omia teitään. Vinna ja Minni painoivat pellolla onnessaan ja leikkivät kahdestaan, Repe ei pennuista oikeen tykännyt vaan olisi mielellään lähtenyt takaisin kotiin saadessaan pentujen riehumisesta tarpeeksi. Vinnaa kiinnosti Repe lopussa tosi paljon, Repe ei vaan oikeen arvostanut sitä että pallero kipitti sen perässä jatkuvasti.
Kiva Mira kun nähtiin, pitää nähdä maaliskuussa uudelleen!

Minnin luoksetulo on muuten aivan super! Pienestäkin huudosta juoksi luokse täysiä oikeen hienosti ruuan toivossa, taitava tyttö ♥ Ehkä Vinnallakin vielä joskus..?

Tän postauksen kuvat ovat Jennyn ottamia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)