tiistai 10. tammikuuta 2012

Vinna sisustaa

Vinna oli reippaana tyttönä tänään sisustanut meidän huonetta. Mun sänky oli pedattu lattialle, laturi oli jotenkin päätynyt myös lattialle, yökkärin housut oli jotenkin päätyneet pissapapereiden päälle, kevythäkki oli keskellä lattiaa, vesikuppi oli siirtynyt metrin eteenpäin (ei kuiteen ollut kaatunut) ja pissapapereita oli myös revitty. Mitään ei ollut kuitekaan siis tuhottu! Huomenna osaan pistää peitonkin niin kauas ettei toinen ylety..
Käytiin koulun jälkeen myös pellolla juoksentelemassa ja mukaan lähti Susanna Vellan kanssa. Vinna taas koitti vähän hyppiä ja pomppia Vellan niskaan, mutta onneksi Vella osaa hyvin ilmoittaa ettei sitä kiinnosta. Vinna-parka kun sillä ei ole oikein leikkikavereita!

Ulkona toinen ei meinaa yhtään kuunnella mitä puhun sille. Saan kieltää miljoona kertaa, eikä toinen usko että mua tai hihnaa ei purra. Tänäänkin kaksi kertaa on toinen saanut maata selällään ja rauhoittua, mutta ei siitä mitään apua ole, kun toinen hyppää sen jälkeen onnellisena ilmaan ja nappaa hihnasta taas kiinni. Niskasta kun ottaa kiinni, niin hetkeksi jättää sen hihnan ja mun puremisen, mutta sit taas jatkuu. Pääasiassa kävelee nätisti hihnassa, mut sit on näitä hetkiä kun itseä alkaa turhauttaa ja nappaan vaan koiran lopulta kainaloon kun ei yhtään kuuntele. Sit kun on hetken kantanut sitä niin kävelee taas nätisti jonkin aikaa ja sit taas hyppimistä ja pomppimista, hihnan puremista unohtamatta.
Ehkä se pikkuhiljaa, kun oma kärsivällisyys jaksaisi kieltää sitä aina vaan..

Yhdeksän viikkoisella Vinnalla on kokoa nyt 32cm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)