lauantai 7. tammikuuta 2012

132

Ensin tänään Eija tuli Heron ja Jaden kanssa käymään. Äiti otti Minnin ja ne lähtivät ulos kävelemään hetkeksi, jotta näkisi pelkääkö Minni Ryttylän reissun takia aussieita. Soittivat mulle kun olivat taas parkkipaikalla niin otin Vinnan ja mentiin moikkaamaan Hero-iskää ja Jadea. Vähän jännitti ja enemmän tykättiinkin mennä Eijan rapsuteltavaksi. Sisällä Vinna sitten viihtyi sylissä puremassa ja pussailemassa.

Puoli kolmen aikaan Mikaela oli shelttien kanssa saapunut Havukoskelle. Otin Vinnan ja mentiin hetkeksi kummulle koirien kanssa, tarkoitus oli väsyttää Vinnaa edes vähän. Äitillä alkaa mennä hermot tuohon pieneen ikiliikkujaan, koko ajan on tuhoamassa jotain tai riekkumassa ympäriinsä pahan teossa. Saa nähdä mitä siitä tulee kun mennään Kiteelle.. :) Vinna oli vähän varautunut ensin shelttiäisiä kohtaan, mutta reipastui lopulta paljonkin. Ehkä vähän vajaat 30min käveltiin kummulla koirien kanssa ja sitten tapahtui mulla koirien vaihto.
Lähdettiin jonnekin Rekola-Päiväkumpu alueelle pururadalle kävelemään koirien kanssa. Minni oli vähän varautunut shelttejä kohtaan ensin, mutta sekin reipastui sitten ja olisi mielellään leikkinyt niiden kanssa jos tilaisuus olisi tullut. Oltiinkin lenkillä yli kaksi tuntia sitten lopulta, kun onnistuttiin eksymään jonnekin Mikkolan suunnalle.. Matarissa oltiin lopulta ja myös Metsolassa. Kotiin löydettiin kuitenkin onneksi. Nyt on Helmi ja Minni superväsyneitä ja nukkuvat varmasti ensi yön hyvin :)

Huomenna onkin aika lähteä Vinnan kanssa kohti Kiteetä, jäiks! Juuri kun Vantaalle on oikeesti tullut talvi.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)