perjantai 13. tammikuuta 2012

135

Itsekin huomaa, kuinka tuo pikkunen tyttö on kasvanut hirrrmuisen paljon! Kuvia olis kamerassa vaikka miten paljon, jos huomisen aikana sais siirreltyä ne koneelle.

Täällä on lunta satanut hirmuisen paljon, 48cm ilmatieteen laitoksen mukaan on ollut ja nyt varmaan on jo yli 50cm. Ja lisää tulossa.. Vinna 32cm hyppii lumihangessa kuitenkin onnessaan, luulis ettei paljoa tarvii siellä mennä niin toinen väsähtäisi, mutta ei... Jos käydään 45 minuuttia kävelemässä pellolla ja toinen saa olla vapaana, niin se nukkuu 30min ja tsädää taas on energiaa tehdä pahojaan. On pennut vaan ihania ♥

Tallilla ollaan käyty ja Vinnaa jännitti aika paljon, mutta suostui kuitenkin kävellä. Hevoset vähän pelotti, mutta kyllä se kerkee niihin vielä tottua. Nähtiin tallilla myös Kinan kasvattaja Pia, joka ilmeisesti eläinlääkärin tehtävissä siellä oli.

Ensi viikolla olisikin vuorossa madotukset ja sitä seuraavalla viikolla rokotukset! Hui kun tuo kasvaa. Ensi viikolla itsellä navettaviikko, joten saapa nähdä herättääkö nuo Vellan kanssa koko talon kun me lähdetään kuudelta navettaan.. Olis pakko keksiä tuolle jotain tekemistä tuonne! Vinna varmaan niin onnellinen kun herään sit sillon viiden aikaan, kun on monta kertaa koittanut mua siihen aikaan herätellä mut oon vaan kääntänyt kylkeä sen hyppimisille ja puremisille ja jatkanut nukkumista. :-D

Ja tärkeimpänä otetaan vastaan vinkkejä, mitä puuhaa tuolle nirsolle koiralle vois jättää tekemiseksi tänne! Kongi täynnä millon mitäkin eikä kelpaa, lattialla neljää eri lajia puruluita eikä kelpaa, lelut ei kelpaa, aktivointipallo täynnä nameja ei kelpaa.. En osaa mitään kehitellä nirsolle koiralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidetäänhän viestit asiallisina kiitos! :)